Slice.fi

Huom! Aktivointikoodi lähetetään käyttäjälle manuaalisesti, joten toivomme kärsivällisyyttä sovelluksen käyttöönotossa! Mikäli kysymyksiä ilmenee ota yhteyttä slice@opekas.fi.


Slice.fi on Satakunnan opiskelijaetupalvelu, joka yhdistää alueen yritykset ja opiskelijat. Alueeltamme löydät parhaat opiskelijaedut, jo useita satoja paikallisia opiskelijaetuja alueemme satoihin opiskelijamyönteisiin yrityksiin! 

Opekas yhteistyössä Slice.fi kanssa tuottamasta palvelusta löydät valtavasti erilaisia etuja hyvin monen eri toimialan yrityksistä. Voit hakea kätevästi etuja paikkakunnan, toimialan, yrityksen tai hakusanahaun mukaan. Etuja voi hakea ympäri Suomen. Opiskelijana sinun kannattaakin aina ennen ostopäätöstä katsoa, mitkä alueemme yritykset tarjoavat opiskelijaetuja. 

Opekkaan jäsenenä Sinun on mahdollista ladata Slicen sovellus ja päästä hyvien opiskelijaetujen äärelle. Sovelluksella saat käyttöösi kymmenittäin paikallisten yritysten tarjoamia etuja. Sovellus tarjoaa myös opiskelijakortin käytön ilmaiseksi.  Alla olevasta linkistä saat luotua tunnukset ja otettua sovelluksen käyttöösi. Seuraa ohjeita ja ota opiskelijaedut haltuun!


Näin saat sovelluksen käyttöösi
 

Klikkaa auki https://slice.fi/join/opekas ja lataa sovellus käyttöösi. Varmista kuitenkin ensin, että olet Opekkaan jäsen! Myös vanhat käyttäjät joutuvat päivittämään tietonsa. Slice.fi -sovellus vaatii uuden tunnuspyynnön lukuvuosittain. Jos et enää pysty lunastamaan tarjouksia, varmistathan, että olet uusinut sekä Opekkaan jäsenyytesi että tunnuspyynnön lukuvuodelle 2022-2023.

Huomioithan, että aktivointikoodi lähetetään käyttäjälle manuaalisesti ja pyydämmekin kärsivällisyyttä sovelluksen käyttöönotossa. Jos siis olet jo tehnyt tunnuspyynnön, voit jäädä odottamaan tunnusten kilahtamista sähköpostiisi sillä välin kun me tarkastamme Opekkaan jäsenyytesi ja lähetämme uudet tunnukset käyttöösi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Psst! Sovelluksesta löytyy nyt huikea määrä etuja ympäri Suomen! Lisäksi sovelluksesta löytyvä mobiili-opiskelijakortti toimii sekä VR:n että Matkahuollon palveluihin. Ota siis opiskelijatarjoukset haltuun myös matkustaessasi!