SLICE.FI

Slice.fi on Satakunnan opiskelijaetupalvelu, joka yhdistää alueen yritykset ja opiskelijat. Alueeltamme löydät parhaat opiskelijaedut, jo useita satoja paikallisia opiskelijaetuja alueemme satoihin opiskelijamyönteisiin yrityksiin! 

Opekas yhteistyössä Slice.fi kanssa tuottamasta palvelusta löydät valtavasti erilaisia etuja hyvin monen eri toimialan yrityksistä. Voit hakea kätevästi etuja paikkakunnan, toimialan, yrityksen tai hakusanahaun mukaan. Paikkakunnittain etuja voi hakea tällä hetkellä mm. Rauman ja Porin omilta sivuilta. Opiskelijana sinun kannattaakin aina ennen ostopäätöstä katsoa, mitkä alueemme yritykset tarjoavat opiskelijaetuja. 

Opekkaan jäsenenä Sinun on mahdollista ladata Slicen sovellus ja päästä hyvien opiskelijaetujen äärelle. Sovelluksella saat käyttöösi kymmenittäin paikallisten yritysten tarjoamia etuja. Sovellus tarjoaa myös opiskelijakortin käytön ilmaiseksi. Mobiilinen opiskelijakortti on pätevä väline mm. julkisen liikenteen alennuksiin sekä KELA:n ateriatuen saamiseen. Alla olevasta linkistä saat luotua tunnukset ja otettua sovelluksen käyttöösi. Seuraa ohjeita ja ota opiskelijaedut haltuun!

Slice.fi/lataa/opekas