Opekkaan lisäksi Mäeltä löytyy muitakin yhdistyksiä! Kaikenlaista löytyy eri linjojen edustajajärjestöistä monenlaisiin virkistysyhdistyksiin. Kaikkea löytyy Sempun omasta urheilujoukkueesta akateemiseen pelikerhoon, joten jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin!


Ainejärjestöt

Tykkää jokaisesta ainejärjestöstä Facebookissa, niin olet kartalla tulevista tapahtumista ja eduista, joita he tarjoavat.

Lastopet Facebookissa

TK-kilta Facebookissa

Lokilta ry Facebookissa


Harrastejärjestöt

Sempun Pallo

Sempun Pallo ry on Turun yliopiston Rauman yksikössä toimiva urheiluyhdistys. Urheiluyhdistyksen alaisuudessa pelaavat joukkueet koostuvat Rauman yksikön kaikkien vuosikurssien ja koulutusalojen opiskelijoista. Sempun Pallo ry:n tarkoituksena on helpottaa opiskelijoiden urheilun harrastusmahdollisuuksia Seminaarinmäellä ja koota joukkueet yhden nimen alle, jolla edustetaan raumalaista opettajankoulutusta erilaisissa sarjoissa ja turnauksissa.

Sempun Pallo pelaa salibandya Liikuntakeskus Tropin puulaakisarjan Mestaruussarjassa.
Futsaljoukkue osallistuu valtakunnallisten opiskelijaturnausten lisäksi harrastesarjaan sekä pelaa harjoitusotteluita.
Naisten lentopallojoukkue pelaa Karhusarjaa Rauman lähialueilla.

Tule rohkeasti mukaan!

Jos olet kiinnostunut salibandystä, futsalista tai naisten lentopallosta Sempun mäellä, lisätietoa ja infoa löydät:

Sempun pallo Facebookissa

Sähköpostitse: sempunpallo[at]gmail.comYlioppilasteatteri Qme

Rauman Ylioppilasteatteri Qme ry on seminaarinmäen teatteriyhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää Rauman kampuksen opiskelijoiden teatteri- ja muiden esittävien taiteiden harrastamista. Ylioppilasteatteri Qmetta pyörittää vuosittain vaihtuva hallitus, joka järjestää monenlaista tapahtumaa ja toimintaa mäellä.

Pyrimme kouluttamaan jäsenistöämme opettajan työssä hyödyllisissä esiintymis- ja puhetaidoissa järjestämällä koulutusviikonloppua sekä muita koulutuksia. Opettajalla on hyvä olla takataskussaan monenlaisia luovan ilmaisun keinoja opetukseen ja niitä on mukavaa oppia rennossa ilmapiirissä opiskelijatovereiden kanssa.

Koulutusten lisäksi järjestämme monipuolisesti muutakin matalan kynnyksen toimintaa.

Toistuvia tapahtumiamme ovat esimerkiksi murhamysteerit, leffaillat, sekä kaverisitsit. Nämä ovat oiva tilaisuus tutustua Qmeen toimintaan ja uusiin upeisiin tyyppeihin.

Isoin vuosittainen projektimme on Qmespeksi, joka kerää yhteen mäen osaajat monelta eri taiteen osa-alueelta. Speksiin kaivataan näyttelijöiden lisäksi bändiläisiä ja tanssijoita sekä puvustuksen, lavastuksen, maskeerauksen ja markkinoinnin osaamista.

Pyrimme toteuttamaan speksin lisäksi myös muita isompia ja pienempiä teatteriproduktioita kiinnostuksen ja ajan puitteissa. Kaikista rekryistä sekä muusta toiminnastamme löytyy ajankohtaista infoa Facebook-sivultamme ja Instagramistamme.

Mikäli teatteriharrastus tai muu taiteellinen häröily toteuttamisesta organisointiin kiinnostaa sinua tule rohkeasti mukaan Qmeen toimintaan!

Rauman ylioppilasteatteri Facebookissa

Yhteystiedot 2019:

Ville Hautamäki
Puheenjohtaja


Rauman Akateeminen Nintendokerho

Rauman Akateeminen Nintendokerho, tuttavallisemmin Rank, on opiskelijayhdistys, joka pyrkii yhdistämään pelaamisen eri muodoista kiinnostuneet raumalaiset opiskelijat.

Rankin nettisivuilla voit hakea jäseneksi.

Rank Facebookissa

Yhteystiedot 2018:

Mikko Karp
Puheenjohtaja
misaka[at]utu.fi


Rausku ry

Rauman Seminaarin Kalastusurheilijat, kavereiden kesken Rausku ry, on opettajankoulutuslaitoksemme erähenkinen kalastusseura, joka on toiminut Rauman Seminaarinmäellä jo vuodesta 2006.

Rausku järjestää vuosittain sekä syksyllä, että keväällä legendaksi muodostuneet onki- ja pilkkikisat (tai vaihtoehtoisesti kahdet onkikisat jäiden puutteen vuoksi). Lisäksi Rausku pyrkii joka vuosi tekemään ainakin yhden erähenkisen virkistysmatkan ja viettämään yhdessä saunailtoja, valmistamaan loimulohta - ylipäätään pitämän hauskaa yhdessä. Kalastuksen ohella Rauskun toiminta ulottuu siis myös muiden erähenkisten harrastusten pariin.

Kaikki luonnosta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita Rauskun jäseniksi. Sillä ei siis ole väliä, kuinka tuttua hommaa eräjormailu sinulle on. Tässä joukossa tekemällä oppii!

Liittyä voit Rauskun Facebook-sivuilla

Rauskun yhteystiedot 2019:


Ekklesia

Ekklesia ry on Sempunmäen yhteiskristillinen yhdistys, jonka juuret kantautuvat 1800-luvulle. Ekklesian hallitus valitaan vuosittain ja hallituksen tehtävänä on pitää yllä viikoittaisia ekkuiltoja sekä järjestää muuta toimintaa. Ekkuiltoihin kokoonnutaan joka keskiviikko klo 19 alkaen rennon yhdessäolon merkeissä, sielun ja ruumiin ravintoa unohtamatta. Mukaan on mahtunut myös esimerkiksi jääkiekon peluuta sekä sauna- ja lautapeli-iltoja. Vuosien varrella Ekklesia on muun muassa järjestänyt joulujuhlaan vuotuisen evankeliumiesityksen, Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia sekä ilahduttaneet mäen väkeä esimerkiksi pienillä ystävänpäiväyllätyksillä. Ekklesian kaikkia aktiivijäseniä yhdistää usko Jeesukseen.

Illat ovat avoimia kaikille ja lisätietoa kannattaa hakea Ekklesian Facebook-sivuilta tai liittymällä sähköpostilistalle; lähetä tyhjä viesti osoitteeseen ekklesia@utu.fi.

Olet lämpimästi tervetullut toimintaamme!

Ekklesian yhteystiedot 2019:
Senni Keskikiikonen (pj) sejoke@utu.fi