Opekkaan lisäksi Mäeltä löytyy muitakin yhdistyksiä! Kaikenlaista löytyy eri linjojen edustajajärjestöistä monenlaisiin virkistysyhdistyksiin. Kaikkea löytyy Sempun omasta urheilujoukkueesta akateemiseen pelikerhoon, joten jokaiselle löytyy aivan varmasti jotakin!


Ainejärjestöt

Käy seuraamassa järjestöjä, niin olet kartalla tulevista tapahtumista ja eduista, joita he tarjoavat.

Lastopet Facebookissa ja Instagramissa

TK-kilta Facebookissa ja Instagramissa

Lokilta ry Facebookissa ja Instagramissa 


Harrastejärjestöt

Sempun Pallo

Sempun Pallo ry on Turun yliopiston Rauman yksikössä toimiva urheiluyhdistys. Urheiluyhdistyksen alaisuudessa pelaavat joukkueet koostuvat Rauman yksikön kaikkien vuosikurssien ja koulutusalojen opiskelijoista. Sempun Pallo ry:n tarkoituksena on helpottaa opiskelijoiden urheilun harrastusmahdollisuuksia Seminaarinmäellä ja koota joukkueet yhden nimen alle, jolla edustetaan raumalaista opettajankoulutusta erilaisissa sarjoissa ja turnauksissa.

Sempun Pallo pelaa salibandya Liikuntakeskus Tropin puulaakisarjan Mestaruussarjassa.
Futsaljoukkue osallistuu valtakunnallisten opiskelijaturnausten lisäksi harrastesarjaan sekä pelaa harjoitusotteluita.
Naisten lentopallojoukkue pelaa Karhusarjaa Rauman lähialueilla.

Tule rohkeasti mukaan!

Jos olet kiinnostunut salibandystä, futsalista tai naisten lentopallosta Sempun mäellä, lisätietoa ja infoa löydät:

Sempun pallo Facebookissa ja Instagramissa 

Sähköpostitse: sempunpallo@gmail.com 


Semppu Ensemble

Yksi asia, mikä Rauman kampukselta on puuttunut, on yliopisto-opiskelijoiden oma orkesteri, ikioma Semppulaisten soittokokoonpano. Semppu Ensemble on juuri toimintaansa käynnistämässä oleva yhdistys, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen kaikki musiikkia harrastavat ja musiikista kiinnostuneet Semppulaiset. Semppu Ensemblen tavoitteena on järjestää eri teemaisia konsertteja ja muita musiikkiin linkittyviä tapahtumia ja aktiviteetteja. Ja erityisesti käynnistää omaa orkesteri- ja bänditoimintaa. Joten jos omaat jonkin puhaltimen, lyömä- tai kieli-instrumentin tai vaikka munniharpun jalon taidon, niin tervetuloa soittamaan ja nauttimaan musiikista!

Yhteystiedot:

Sähköposti: semppuensemble@gmail.com

Linkki Instagramiin


Ylioppilasteatteri Qme

Rauman Ylioppilasteatteri Qme ry on seminaarinmäen teatteriyhdistys, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää Rauman kampuksen opiskelijoiden teatteri- ja muiden esittävien taiteiden harrastamista. Ylioppilasteatteri Qmetta pyörittää vuosittain vaihtuva hallitus, joka järjestää monenlaista tapahtumaa ja toimintaa mäellä.

Pyrimme kouluttamaan jäsenistöämme opettajan työssä hyödyllisissä esiintymis- ja puhetaidoissa järjestämällä koulutusviikonloppua sekä muita koulutuksia. Opettajalla on hyvä olla takataskussaan monenlaisia luovan ilmaisun keinoja opetukseen ja niitä on mukavaa oppia rennossa ilmapiirissä opiskelijatovereiden kanssa.

Koulutusten lisäksi järjestämme monipuolisesti muutakin matalan kynnyksen toimintaa.

Toistuvia tapahtumiamme ovat esimerkiksi murhamysteerit, leffaillat, sekä kaverisitsit. Nämä ovat oiva tilaisuus tutustua Qmeen toimintaan ja uusiin upeisiin tyyppeihin.

Isoin vuosittainen projektimme on Qmespeksi, joka kerää yhteen mäen osaajat monelta eri taiteen osa-alueelta. Speksiin kaivataan näyttelijöiden lisäksi bändiläisiä ja tanssijoita sekä puvustuksen, lavastuksen, maskeerauksen ja markkinoinnin osaamista.

Pyrimme toteuttamaan speksin lisäksi myös muita isompia ja pienempiä teatteriproduktioita kiinnostuksen ja ajan puitteissa. Kaikista rekryistä sekä muusta toiminnastamme löytyy ajankohtaista infoa Facebook-sivultamme ja Instagramistamme.

Mikäli teatteriharrastus tai muu taiteellinen häröily toteuttamisesta organisointiin kiinnostaa sinua tule rohkeasti mukaan Qmeen toimintaan!

Rauman ylioppilasteatteri Facebookissa ja Instagramissa 


Rausku ry

Rauman Seminaarin Kalastusurheilijat, kavereiden kesken Rausku ry, on opettajankoulutuslaitoksemme erähenkinen kalastusseura, joka on toiminut Rauman Seminaarinmäellä jo vuodesta 2006.

Rausku järjestää vuosittain sekä syksyllä, että keväällä legendaksi muodostuneet onki- ja pilkkikisat (tai vaihtoehtoisesti kahdet onkikisat jäiden puutteen vuoksi). Lisäksi Rausku pyrkii joka vuosi tekemään ainakin yhden erähenkisen virkistysmatkan ja viettämään yhdessä saunailtoja, valmistamaan loimulohta - ylipäätään pitämän hauskaa yhdessä. Kalastuksen ohella Rauskun toiminta ulottuu siis myös muiden erähenkisten harrastusten pariin.

Kaikki luonnosta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita Rauskun jäseniksi. Sillä ei siis ole väliä, kuinka tuttua hommaa eräjormailu sinulle on. Tässä joukossa tekemällä oppii!

Liittyä voit Rauskun Facebook-sivuilla ja tästä pääset Instagramiin!


Lisäksi Mäellä toimivat

Viva Rauma ry https://www.instagram.com/vivarauma/

Ekklesia ry https://www.instagram.com/ekklesiaokl/ 

Rauman Akateeminen Nintendokerho https://www.instagram.com/raum_ank/