LIIKUNTA JA HYVINVOINTI

Opekas ry tarjoaa viikottain liikuntavuoroja kaikille Opekkaan jäsenille. 

Kevään liikuntavuorot löydät Opekkaan viikkofaksista. Ilmoittautumiset, infot ja muutokset näet Opekkaan liikuntavuorojen nimenhuuto - Facebook ryhmästä.

Vastaavat järjestävät myös vuosittain hyvinvointiviikkoja, jotka sisältävät monipuolisesti erilaisia liikuntamahdollisuuksia sekä hyvinvointiin liittyviä tapahtumia yhdessä Rauman kampuksen muiden aine- ja harrastejärjestöjen kanssa.

Uutena yhteistyösalina toimii Kuntomax osoitteessa Kaivopuistontie 33, 26100 Rauma. Kuntosalikortti maksaa 25€ ja sen saat lunastettua Kuntomaxista osoittamalla tiskillä Opekkaan jäsenyyden opiskelijakortillasi.

Opekkaan liikunta-ja hyvinvointivastaavat vuodelle 2023 ovat Kerttu Mäkinen ja Eero Aaltio. Heidät tavoitat sähköpostiosoitteesta: liikunta@opekas.fi

Liikuntavuorot 2022-2023.

Opekas järjestää sekä Rauman Normaalikoulun että Merimäen liikuntasalissa viikottain sählyä, futsalia, lentopalloa sekä koripalloa. Ilmottautuminen liikuntavuoroille on tärkeää! 

Ilmoittautuminen tapahtuu Facebookissa olevan "Opekkaan liikuntavuorojen nimenhuuto"-ryhmän kautta. Muistathan laittaa ajoissa liittymispyynnön, jotta huutosi ehtii peleille!

Liikuntavuorot ovat kaikille Opekas ry:n jäsenille, eikä aikaisempaa kokemusta lajista tarvita! Tärkeintä on liikkumisen ilo yhdessä.Hyvinvointi ja sen edistäminen

Linkkejä opiskelijalle

Turun ylioppilaskunnan terveydenhuoltosäätiö YTHS ajanvarausnumero:

Hoidontarpeen arviointi ja ajanvaraus (ma-to 8-15 & pe 8-14)

0467101041

Valtakunnallisen kriisipalvelun puhelinnumero:

Kriisipuhelin tarjoaa välitöntä keskusteluapua kriisissä oleville ja heidän läheisilleen. 

0925250111

Rauman Kriisikeskus (Valtakatu 13)

Kriisivastaanotot sijaitsevat Raumalla Valtakatu 13. Ajanvarausta numerosta 0283785600
klo 9-16 suositellaan.

Nyyti ry

Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveyttä ja opiskelukykyä edistävä valtakunnallinen yhdistys. Yhdistys tarjoaa monipuolista tietoa ja toimintaa mielen hyvinvointiin ja opiskeluarjessa jaksamiseen liittyvissä asioissa. Sivuille pääset tästä.

Sekaisin-chat

Sekasin-chatissä voit keskustella mistä tahansa mieltäsi askarruttavasta kysymyksistä tai aiheista nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset. Sivuille pääset tästä.

Opi elämäntaitoa

Opi elämäntaitoa -osiosta löydät tietoa, vinkkejä ja välineitä oman hyvinvointisi ja elämäntaitojesi vahvistamiseen. Osio käsittää, paitsi monipuolista sisältöä hyvinvointiin liittyvistä aihepiireistä, myös linkkejä aihepiirejä syventäviin materiaaleihin ja oivalluksia herätteleviin tehtäviin. Sivuille pääset tästä.

Mieli ry

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n perustehtävä on mielenterveyden edistäminen ja ongelmien ehkäisy. MIELI ry puolustaa kaikkien yhtäläistä oikeutta hyvään mielenterveyteen. Sivuille pääset tästä.


Yhteydenottolomake

Opekkaan liikunta- ja hyvinvointivastaaviin voi ottaa yhteyttä, jos on liikuntaan ja hyvinvointiin liittyviä kysymyksiä, kehitysideoita, palautetta tai muuten aiheeseen liittyvää asiaa. Yhteydenottolomake tulee vain Opekkaan liikunta- ja hyvinvointivastaaville.