Hallitusehdokkaat 

Ehdolle asettuminen on päättynyt.

2. Julia Huhtala 

Moiksuu!

Mä oon Julia Huhtala, 21-vuotias toisen vuoden varhaiskasvatuksen opettajaopiskelija. Oon sosiaalinen höpöttäjä, joka tykkää tosi paljon tutustua uusiin ihmisiin ja tehä hommia erilaisten ihmisten kanssa! Opekkaan hallituksesta kokemusta löytyy vuoden verran ja toivottavasti mun matka hallituksessa saa vielä jatkua!

Viime hallituskausi oli vielä aika poikkeuksellinen maailmantilanteen vuoksi, joten musta ois ihanaa päästä kokemaan vielä tavallinen kausi ja päästä tekemään hommia ihan satasella. Mun viimevuoden hakemuksessa sanoin, että musta tuntuu, että hallitustoiminta vois täyttää puuttuvan palasen mun opiskelijaelämästä ja niin se todella teki!

Hallituksessa haluaisin ajaa opiskelijoiden asiaa ja toimia auttavana kätenä kaikille opiskelijoille. Varsinkin opiskelijoiden sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen on mulle supertärkeetä ja haluan päästä kehittämään sitä parhaani mukaan. Mulle on myös tärkeetä, että jokainen semppulainen sais kokea olevansa osa meidän upeeta yhteisöä! <3

Ihanaa loppuvuotta kaikille ja tsemppiä opiskeluihin! <3


3. Julia Lähdemäki

Moro!

Oon Julia Lähdemäki, 23-vuotias ekan vuoden varhaiskasvatuksen maisteriopiskelija, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta. Tykkään työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja mulle on aina ilo tutustua uusiin tuttavuuksiin. Luonteeltani oon empaattinen ja sosiaalinen ja keskustelen mielelläni eri asioista.

Opekkaan hallituksessa haluaisin antaa mun oman panoksen ja osaamisen järjestölle. Mulla on kyky löytää asioiden valoisat puolet, mikä on osoittautunut etenkin viimeisen parin vuoden aikana isoksi eduksi. Oon järjestelmällinen ja multa löytyy paljon motivaatiota ajaa semppulaisten etua! Kokemusta multa löytyy muun muassa tapahtumien järjestämisestä opiskelijoille.

Mulle on tärkeää, että jokainen saa tuntea tulleensa hyväksytyksi omana itsenään. Haluan edistää opiskelijoiden sosiaalista elämää ja yhteenkuuluvuutta sekä auttaa tarvittaessa ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Toivotan kaikille tsemppiä opintoihin ja hyvää loppuvuotta! ^w^


Annika Lind (Puheenjohtajaehdokas)

Ihanat Semppulaiset!

Olen Annika Lind, 26-vuotias hymyileväinen ja toimeen tarttuva 3.vuoden luokanopettajaopiskelija. Opekkaan hallituksessa olen saanut viettää kaksi unohtumatonta kautta, ensimmäisen kauden edunvalvontatiimissä ja toisen HUPE-tiimissä ja yhä edelleen sydän lyö voimakkaasti hallitustoiminnan puolesta!

Tulevalle kaudella asetun ehdokkaaksi hallituksen puheenjohtajan pestiin.

Minulle olisi suuri ilo ja kunnia tulla valituksi Opekas ry:n puheenjohtajaksi kaudelle 2022. Olen saanut oppia kahden hallituskauden aikana uskomattoman paljon Seminaarinmäen toiminnasta, opiskelijakulttuurista sekä opiskelijoiden etujen ajamisesta, mutta myös yliopistomme ja mäkemme epäkohdista ja hallitustoiminnan tärkeydestä yliopistorakenteessa. Toivoisin, että pääsisin tukemaan upeita hallitustoimijoita ja rakentamaan tiimin kanssa yhtä timanttista yhteistyötä ja tekemistä, kuin upeat edeltäjät ovat tehneet.

Opekas ry:n hallituksen puheenjohtajana kiinnittäisin hallitustasolla huomiota hyvän ryhmähengen, yhteistyökykyisyyden ja avoimen keskustelevan ilmapiirin vaalimiseen niin oman hallituksen kesken, kuin myös yhteistyössä mäen muiden aine- ja harrastejärjestöjen kanssa. Mäkemme tarvitsee vahvempaa tiimityötä järjestöjen kesken. Minulle jokainen hallituksen jäsen on tasavertainen toimija ja jokaisen mielipide yhtä arvokas.

Toiminnan tasolla puolestaan pidän tärkeänä jatkaa työtä opiskelijoiden liikuntapalveluiden ja terveydenhuoltopalveluiden yhteistyön parantamiseksi ja palvelun laadun nostamiseksi. Erityisesti TYYn hallituksen kanssa koen tärkeäksi jatkaa hyvin alkanutta yhteistyötä, jotta muun muassa edellä mainittuihin asioihin saataisiin parannusta. Lisäksi haluaisin kiinnittää huomiota yhtenäisen "Sempun hengen" parantamiseen, tapahtumarakenteen monipuolisuuteen ja kansainvälisten opiskelijoiden integroimiseen vahvemmin opiskelijayhteisömme jäseniksi. Ennen kaikkea olen kuitenkin avoin ja valmis uusille ideoille ja rohkealle toiminnalle, johon lujan lempeästi kannustaisin myös tiimiäni.

Tärkein opettaja hallitustoimijalle on mielestäni jäsenistön ajatukset ja aatteet. Haluan kuunnella, keskustella ja tehdä yhteistyötä jäsenistön kanssa, jotta opiskelijoiden ääni saadaan kattavammin kuuluville. Aina ei kannata turvautua vanhaan ja tuttuun, joskus suurin viisaus on kokeilla uutta!

Laita rohkeasti viestiä tai tule juttelemaan, jos joku asia jäi mietityttämään.

Toivottavasti näemme syyskokouksessa!

------------------------------------------------------------------------------

Lovely Semppu!

I am Annika Lind, a 26-year-old smiling and active 3rd year Class Teacher Student. On the board of Opekas, I have had two unforgettable seasons, the first season on the advocacy team and the second on the HUPE team, and still the heart beats hard for the board!

I'm running for chairman of Opekas ry.

It would be a great pleasure and honor for me to be elected chairman of Opekas ry for the period 2022. During the two terms, I have learned an incredible amount about Seminaarinmäki's activities, student culture and advocacy, but also about the shortcomings of our university and Mäki. I wish I could support the great board actors and build as much diamond collaboration and doing with the team as the great predecessors have done.

As chairman of the board of Opekas ry, I would pay attention at the board level to fostering a good team spirit, co-operation, and an open discussion atmosphere both among my own board and in co-operation with other subject and hobby organizations on the Semppu. Our Mäki needs stronger teamwork among organizations. To me, every member of the board is an equal actor, and everyone's opinion is equally valuable.

At the operational level, I consider it important to continue working to improve cooperation between students' sports services and health care services and to raise the quality of the service. Especially with TYY's board, I feel it is important to continue the well-started cooperation in order to improve the above-mentioned issues, among other things. In addition, I would like to draw attention to the improvement of a unified "Semppu spirit", the diversity of the event structure and the stronger integration of international students into our student community. Above all, however, I am open and ready for new ideas and bold action, to which I would also gently encourage my team.

The most important knowledge for a board member comes from the members of the organization and their thoughts and ideas. I want to listen, discuss, and collaborate with the members to make students' voices heard more comprehensively. It is not always worth resorting to the old and the familiar, sometimes the greatest wisdom is to try the new!

Feel free to post or come and talk if something left you thinking.

Hope to see you at the Annual Meeting!


4. Severi Marttila

Morjes!


Meikä mandariini on Severi (Seve, Serveri, seveskrrt) ja kolmannen vuoden lokki, ikää 22 vuotta. Aloitin opintoni 2019 varhaiskasvatuksen puolella, joten kokemusta löytyy mukavasti molemmista koulutusohjelmista. Tämän lisäksi tein monialaisten kässän kurssilla puutöissä kaljalaatikon, joten olen myös henkeen ja vereen käsityöihminen. ( :D )

Jos myös hieman vakavasti ajatellaan, niin ihmisenä osaan olla neuvotteleva ja useat näkökulmat huomioiva. Uskallan sanoa mielipiteeni ja ajaa rohkeasti edustamiani asioita sekä haluan kuunnella kaikkien mielipiteitä, jotta päätöstilanteissa saataisiin aikaan kaikkia miellyttäviä kompromisseja. Näen Seminaarinmäen yhtenä suurena kultapöksyisenä perheenä, enkä halua, että kukaan siellä kokisi itseään toista huonompiosaisemmaksi.


Harrastuksiini kuuluu jalkapallovalmennus sekä olen toiminut useamman vuoden työnjohtajana perheyrityksessämme, joten kokemusta löytyy monenlaisten ryhmien vetämisestä. Vapaa-ajallani tykkään myös piirtää todella paljon ja tiedostoista löytyykin mitä mielenkiintoisempia haalarimerkki-ideoita, joita voisin mahdollisesti tuoda hallituksessa koko Sempun tietoisuuteen. Äänestä, niin näet! 😉


5. Taimi Marttila

Heippa!


Täällä kirjottelee Taimi Marttila. Oon 19-vuotias ja ensimmäisen vuoden varhaiskasvatuksen opeopiskelija. Oon ihmisenä puhelias, tämmönen aika pirtsakka tapaus, joka on aina avoin tutustumaan uusiin ihmisiin sekä oppimaan ja tekemään jotain uutta! Vapaa-aika meneekin usein ystävien kanssa hengaillessa ja touhutessa.


Näin fuksina multa ei vielä löydy kokemusta järjestötoiminnasta, mutta se kiinnostaa kovasti. Hallituksen jäsenenä olisin rohkea, kaikki huomioon ottava ja innokas ideoija. Mua vois kuvailla hyvin empaattiseksi ihmiseksi, ja jos ystäviltä kysyisi, niin mä oon se tyyppi, joka näkee kaikessa ja kaikissa aina jotain hyvää ja sympaattista. Mun mielestä juuri mun empaattisuus tekeekin musta helposti lähestyttävän tyypin, jolta löytyy kykyä ja taitoa toimia ryhmässä. (Tarvittaessa osaan olla myös melkoinen hupi_ukko :D)


Opekkaan hallituksessa mua kiinnostaisi ajaa erilaisten aine- ja harrastejärjestöjen välistä yhteistyötä, sekä tietysti järjestää ja ideoida meille opiskelijoille paljon mielekästä toimintaa ja tekemistä. Syksyn mittaan oon ilokseni saanut huomata, kuinka tiivis ja yhteisöllinen porukka meillä täällä Sempulla on, minkä myötä koen hyvin tärkeänä pitää siitä kiinni myös jatkossa.
Tässä vielä loppukevennys: https://www.youtube.com/watch?v=i1Av27EFbLA

Sempulla nähdään :)


6. Julia Koskinen

Moikka!

Oon Julia Koskinen 22-vuotias toisen vuoden varhaiskasvatuksen opettajaopiskelija. Oon luonteeltani iloinen ja innostun helposti uusista jutuista. Hallituksessa oon ollut nyt mukana jo yhden kauden liikunta- ja hyvinvointitiimissä ja olis huippua vielä jatkaa hallituksessa!


Menneen hallituskauden aikana oon oppinut paljon hallitustoiminnasta ja tutustunut moniin uusiin tyyppeihin. Asun edelleen viralllisesti Turussa ja hallitushommien kautta oon päässyt enemmän osaksi Rauman opiskelijaelämää. Hallituksessa on päässyt kuulemaan ja vaikuttamaan paljon mielenkiintoisiin asioihin, joita mäellä tapahtuu. Ensi kaudella toivoisin vielä pääseväni kehitttämään esimerkiksi liikuntapalveluita entisestään. Mua kiinnostaa muutenkin opiskelijoiden hyvinvointi ja mulle on tärkeää, että jokanen tuntee kuuluvansa Sempun ihanaan yhteisöön!


Tsemppiä loppuvuoteen! <3


7. Jalmiina Lehtonen

Moikka!

Mä oon Jalmiina Lehtonen 23-vuotias ensimmäisen vuoden varhaiskasvatuksen opettajaopiskelija. Luonteeltani oon ulospäin suuntautunut ja huumori on isossa osassa mun elämää! Vapaa-ajallani tykkään hengailla kavereiden kanssa ja pelata sählyä. Oon aina tykännyt toimia erilaisten ihmisten kanssa ja ryhmässä toimiminen onkin mulle tosi luontevaa. Multa löytyy myös kokemusta hallitustoiminnasta jo kahden vuoden verran, sillä olen toiminut oman salibandyseurani hallituksen jäsenenä.

Vaikka oonkin vasta saanut nähdä vaan pienen osan Sempun yhteishengestä ja opiskelijaelämä on vasta aluillaan, koen jo nyt suurta intoa tätä kaikkea yhteisöllisyyttä kohtaan! Maailma muuttuu meidän ympärillä jatkuvasti, ja niin myös opiskelumuodot. Asun itse tällä hetkellä Raisiossa, ja koenkin opiskelujen hybridimallin tuomista Rauman kampukselle yhdeksi avainasiaksi tässä muuttuvassa opiskelijamaailmassa. Tämän lisäksi mulle tärkeintä on yhteisöllisyys ja hyvä yhteishenki, ja se onkin yksi asia mitä haluaisin lähteä ajamaan hallituksessa! Mua kiinnostaa myös opiskelijoiden hyvinvointi ja tasavertaisuus sekä opiskelijaperinteet.

Toivotan kaikille tsemppiä loppuvuoden rutistukseen!! Moikataan kun törmätään Sempulla ja sen ulkopuolella! 😊


8. Verna Myllymaa

Heippa kaikille Seminaarimäen opiskelijoille!

Mun nimeni on Verna Myllymaa ja oon ensimmäisen vuoden lokki. Ikää minulta löytyy 19 vuotta. Olen kotoisin Ulvilasta, mutta nykyään asun täällä Raumalla. Olen luonteeltani sosiaalinen, iloinen ja vastuuntuntoinen. Pidän työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja koen tulevani hyvin toimeen kaikkien kanssa.
Koen, että minulla on paljon annettavaa Opekkaalle ja oikeastaan koko Seminaarinmäelle. Oon toiminut erilaisissa luottamustehtävissä aiemmin ja tämän vuoden aikana olen myös toiminut erään järjestön hallituksen puheenjohtajana. Kokemuksestani järjestötoiminnassa on varmastikin hyötyä. Minulta löytyy myös suurta intoa vaikuttaa asioihin ja intoa olla mukana järjestämässä sekä ideoimassa mm. tapahtumia.
Minulle tärkeää on, että kaikki kampuksemme opiskelijat tuntevat itsensä tärkeiksi opiskelijayhteisössämme ja, että kaikilla on hyvä olla täällä. Erityisesti minua kiinnostaa olla mukana edistämässä opiskelijoiden hyvinvointia ja olla mukana valvomassa meidän kaikkien etua.


Ihanaa loppuvuotta juuri sinulle!


9. Anna-Sofia Jalonen

Moikka !!

Olen Anna-Sofia Jalonen, tuttavallisemmin Ansku. Iältäni olen 26v ja opiskelen 3. vuotta luokanopettajaksi. Luonteeltani olen huolehtivainen, suorapuheinen sekä innovatiivinen uudistaja, jonka mielestä maailman kehittyessä tulee toimintamallienkin uudistua. Koen itseni myös vahvaksi tiimipelaajaksi, jolle on tärkeää ajaa niin vanhempien kuin nuorempien tieteenharjoittajien etuja. Olen toiminut Opekkaan hallituksessa yhden kauden ja toivon pääseväni jatkamaan kyseistä työtä, jonka olen aloittanut. Opekkaan hallituksessa toimin tällä hetkellä liikunta- ja hyvinvointitiimissä, jossa lähdimme kauden alussa uudistamaan palveluja sekä yhdenvertaistamaan liikuntapalveluja etäkampuksella TYY:n kanssa. Isojen pyörien kanssa toimiminen ei ole nopeaa, joten koen tämän asian yhdeksi mitä haluaisin päästä jatkamaan. Haluan myös tuoda hallitukseen vanhemman vuosikurssilaisen kokemusta "normaalista vanhasta ajasta"

Teot merkitsevät enemmän kuin sanat, ja mieluummin näytän tekemiseni puurtamalla kuin luettelen tehtäviäni. Olen kuluneen opiskeluajan ohella istunut eri toimikunnissa ja tuonut opiskelijoiden ääntä kuuluviin myös tätä kautta, joten ymmärrän että päätöksenteko on muutakin kuin Opekkaan hallituksessa istumista.

Pitkän etäopiskelun jälkeen on ollut mahtavaa päästä jatkamaan mäen perinteitä ja ollut mukavaa olla järjestämässä tapahtumia sekä kohtaamassa Mäen opiskelijoita. Lisäksi joulukuun alussa on kohokohta, jolloin juhlistamme 125-vuotiasta Opekasta, näiden juhlien järjestelyyn olen myös antanut oman kädenjälkeni. Vaikeiden aikojen jälkeen on mahtavaa päästä kokoamaan Mäkeä yhteen.

Tulen syyskokouksessa myös asettumaan puheenjohtajaehdokkaaksi. Kipinän puheenjohtajuuteen olen saanut hallituskauden aikana muiden rohkaisujen sekä kannustuksen myötä. Oma sisäinen palo vaikuttaa ja viedä opiskelijoiden etua eteenpäin on myös minulle tärkeää. Puheenjohtajana koen tärkeäksi lähteä viemään Opekasta vaikeiden aikojen jälkeen uuteen kukoistukseen, unohtamatta uudistamista. Johtajana olen kuunteleva, kannustava, uudelle avoin sekä tarvittaessa myös todella suora. Koen myös tärkeäksi lähtiessä hakemaan puheenjohtajaksi, että omat voimavarat sekä taustalta tuleva tuki on vahvaa. Puheenjohtajana koen tärkeäksi taidon delegoida ja antaa jokaiselle hallituslaiselle tilaa toteuttaa itseään. Tapoihini ei kuulu heittää ketään ns. "bussin alle", vaan menen itse mieluummin bussin mukana. Puheenjohtajana on myös tärkeää tiedostaa, että kritiikkiä sekä hankalia tilanteita tulee välttämättömästi eteen, jolloin en myöskään jäädy vaan kykenen etsimään ratkaisut tilanteessa kuin tilanteessa. Kova päättäväisyys sekä tahto edistää sekä yhdenvertaistaa etäkampuksen toimintaa on suuri.

Tsempit loppuvuoteen! Moikkaillaan tai jutellaan Mäellä ja nähdään syyskokouksessa!!


10. Delnia Eliassi

Delnia (Dellu) täällä moi!

Olen 22-vuotias toisen vuoden varhaiskasvatuksen opettajaopiskelija. Olen sosiaalinen, touhukas ja helposti lähestyvä ihminen. Hallituskauden ensimmäinen vuosi rupee olee takana ja haluaisin ehdottomasti jatkaa vielä ensi kaudella. Haen tulevalle kaudelle, sillä vuosi jäi vajaaksi kevään osalta ja haluan täyden kokemuksen. Haluan päästä vaikuttamaan Sempun asioihin ja edistämään opiskelijoiden etuja. Syksy on ollut mahtava, kun ollaan päästy lähiopetukseen ja järkkää paljon eri tapahtumia!

Koen, että olen päässyt Hupessa järjestämään tapahtumarintamalle tärkeää toimintaa. Ensi kaudella toivon, että pääsisin tiivistämään mäen hallitusten välistä yhteistyötä, luomaan uutta ja olla mukana mahdollistamassa kevään tärkeitä tapahtumia. Seminaarinmäen opiskelijoiden yhdenvertainen kohtelu ja tasa-arvoinen opiskelijakulttuuri ovat minulle tärkeitä seikkoja. Haluan, että jokaisen semppulaisen on hyvä olla. Toivon, että voin olla hallituslainen, johon on helppo ottaa yhteyttä ja tukeutua vaikeissakin asioissa.

Ihanaa loppuvuotta kaikille, törmäillään mäellä! <3 


11. Annu Laurila

Heissan Semppulaiset!

Mä oon Annu Laurila, 22-vuotias toisen vuoden luokanopeopiskelija. Toimin tänä vuonna hallituksessa edunvalvontatiimissä, joka sopi mulle todella hyvin. Kulunut vuosi herätti paljon ajatuksia siitä, miten voisimme parantaa opiskelijoiden etuja ja hyvinvointia. Mulla on monia ideoita ja halua uudistaa sekä kehittää meille kaikille tärkeitä asioita.
Luonteeltani olen empaattinen ja haluan auttaa ympärillä olevia ihmisiä. Mulle tärkeää on opiskelijoiden hyvinvointi ja tasavertainen kohtelu. Näiden asioiden eteen haluaisin tehdä töitä myös tulevana vuonna. Meillä on ainutlaatuinen opiskelijayhteisö ja upea kampus joista on pidettävä kiinni, mutta niiden eteen on oltava valmis tekemään töitä, ei pelkästään puhumaan. Mä en pelkää sanoa mielipidettäni ääneen ja seisoa sen takana.
Hyvällä yhteishengellä ja tiimipelaamisella meidän on mahdollista saada Sempusta vielä entistäkin parempi paikka opiskella, meille kaikille.


Pysykää terveinä ja nähää syyskokouksessa <3


12. Sofi-Ella Sillanpää

Moikku!

Mä olen Sofi-Ella Sillanpää, ensimmäisen vuoden varhaiskasvatuksen opeopiskelija. Ikää mulla on pian 23 vuotta mittarissa ja asun mun kihlatun ja karvavauvan kanssa Raisiossa. Koulun ulkopuolella pelailen sählyä, hengailen ystävien kanssa ja käyn välillä töissä pyörähtämässä. Luonteeltani oon ahkera (olenhan tuleva Ahkeran vaimo :DD) ja sosiaalinen tyyppi, joka innostuu helposti lähes kaikesta!

Vaikka mun syksy onkin vielä opintojen saralla mennyt etäopetuksessa, olen onnekseni päässyt osallistumaan Sempulla muuhun toimintaan. Tapahtumat olikin yksi syy mun hakemuksen jättämiseen sillä uskon, että hallitukseen kuuluminen ja eri tapahtumien järjestäminen avaisi uuden oven mun opiskelijaelämään. Mulle tärkeitä juttuja on tasa-arvo, yhteisöllisyys sekä opiskelijoiden hyvinvointi. Oon tiimipelaaja isolla T:llä, joka haluaa ylläpitää ja kehittää Sempun loistavaa yhteisöllisyyttä sekä ajaa kanssaopiskelijoiden etuja.

Ihanaa loppuvuotta, toivottavasti nähdään Mäellä! :)


13. Nea Palletvuori

Moikka!

Mä oon Nea Palletvuori ja olen ensimmäisen vuoden varhaiskasvatuksen opettajaopiskelija. Ikää mulle on kertynyt 21 vuotta ja olen kotoisin Suomen aurinkoisimmasta kaupungista eli Naantalista. Luonteeltani olen pirteä, avoin sekä aurinkoinen. Tuun erittäin hyvin toimeen kaikkien kanssa ja perustarkoituksena mulla on aina, löytää asioista positiivinen puoli sekä koitan hoitaa asiat niin, että jokainen saisi äänen kuuluviin. Olen pelannut ringetteä lähes koko elämäni, joten olen tottunut aina toimimaan tiiminä ja koen olevani erittäin hyvä tiimipelaaja. Varsinaista hallitus kokemusta mulla ei ole, jos ala-asteen ykkösluokan oppilaskunnan kokemusta ei lasketa, mutta saman tapaista kokemusta mulle on kertynyt joukkueessa kapteenistossa toimisessa ja erilaisia tapahtumia olen tottunut järjestämään valmentajan ja nuortenryhmän jäsenen roolissa. Luulen, että jos en hakisi tai pääsisi toimimaan hallituksessa niin luulen, että jäisin jostain suuresta ja hauskasta paitsi enkä halua katua sitä myöhemmin.
Mua eritoten kiinnostaa liikunta ja henkinen hyvinvointi. Musta on ollut mahtavaa, että Opekas on pystynyt järjestämään paljon liikuntamahdollisuuksia ja haluaisin varmistaa, että tämmöinen on mahdollista myös jatkossa. Mulle tärkeää on, että jokainen löytäisi oman paikkansa Sempulla ja haluaisin parhaani mukaan mahdollistaa sen erilaisilla tapahtumilla ja tempauksilla.


Koitetaan vielä hetken jaksaa etäilyä ja toivotaan, että tammikuussa päästäis viettämään enemmän aikaa Sempulla! Tsemppiä syksyyn!


14. Sami Mattila

Morjesta kaikille! 

Olen Sami Mattila 26-vuotias käsityön aineenopettaja opiskelija jo neljättä vuotta eli sempun seniorliigalainen. En ole hyvä kehumaan itseäni, mutta entinen pomoni sanoi minua sosiaaliseksi ja ahkeraksi ja äiti komeaksi. Vapaa-ajalla kulutan tietokonepenkkiä sekä narrin nahkasohvaa ja olen frisbeegolfin kruunamaton kuningas sekä Opekkaan sählyvuoroilla sain viime vuonna 6 maalia ja 2 syöttö pistettä.
Koululla olen toiminut tuutorina ja speksissä näyttelijänä sekä Narrissa tiskin takana ja nyt on aika tarttua uusiin haasteisiin. Olen valmis edustamaan opiskelija tovereitani ja valmis auttamaan tulevissa haasteissa. Osaan ajatella ns. boksin ulkopuolelta ja yritän aina ajaa tiimin etua. siksi koen, että olisin sopiva ihminen Opekkaan hallitukseen.
Erityisesti haluaisin päästä vaikuttamaan oppilaiden hyvinvointiin ja viihtyvyyteen mäellä ja mahdollista jokaiselle opiskelijalle sen saman yhteenkuuluvuuden tunteen, jota itse olen saanut kokea.


Pidemmittä puheitta tavataan mäellä!

15. Armi Söder

Moi!

Mä oon Armi Söder ja mua kutsutaan nimellä Iitu. Tää lempinimi tulee mun lapsuudesta, kun mun äiti alkoi kutsumaan mua Iituksi, mun menevän luonteen vuoksi. Opiskelen käsityön aineenopettajaksi nyt ensimmäistä vuotta.
Oon aikamoinen Pikku Myy-luonne: nopeatempoinen ja tulinen, mutta samalla lempeä ja ymmärtäväinen. Tykkään hoitaa asioita tehokkaasti ja asiat edellä. Oon todella huumorintajuinen ja omaan sarkastisen huumorin. Mulle tärkeää on saada asioita eteenpäin, hoidetuksi ja niin, että huumoria ei unohdeta. Oon kokenut pienen elämäni (27-vuotta) aikana paljon ja nähnyt vielä enemmän, joten omaan myös elämänkatsomusta sekä ymmärrystä monien erilaisten asioiden kanssa.
Tänä vuonna olen ehtinyt jo toimimaan haalarikomiteassa tiiminvetäjänä ja tästä heräsikin ajatus siitä, että haluaisin päästä vaikuttamaan Opekkaassa ja Opekkaan kautta!
Ennen mun opiskelujen alkua, mä työskentelin erityisluokanopettajana, sitä ennen koulunkäynninohjaajana ja tätä ennen lähihoitajana. Minulla on siis kokemusta niin tiimi- kuin yksilötyöstä, ja haluaisinkin nyt päästä mukaan järjestöhommiin - Opekkaaseen. Olisi hienoa päästä edustamaan meitä kässäläisiä!
Mulle tärkeetä on vaikuttaa tärkeisiin yhteisiin asioihin ja pitää huolta siitä, että jokaista kohdellaan tasavertaisesti. Haluan päästä järjestämään erilaisia tapahtumia meille Semppulaisille sekä edistämään meidän oikeuksiamme. En pelkää vaikeita tilanteita enkä arastele arkoja aiheita. Toivon voivani auttaa meitä yhteisönä kuin myös yksilöinä.


Tsempit vielä loppuvuoteen! Nähdään Sempulla!


16. Hanna Mäkinen

Moikka!

Mä oon Hanna Mäkinen, 20 vuotias ensimmäisen vuoden varhaiskasvatuksen opettajaopiskelija. Luonteeltani oon nauravainen ja innokas oppiin uutta. Mielestäni oon myös hyvä tiimipelaaja ja tyykkäänki tehä hommii hyvällä porukalla! Vapaa-aikani vietän kavereiden, lentopallon ja kuntosalin parissa.

Oon päässy kouluetäilyn ohessa onneks jo vähän tutustuun sempun toimintaan ja yhteishenkeen, ja oon ilonen et voin olla osa näin yhtenäistä porukkaa! Mun mielestä tärkeetä on, et kaikille semppulaisille löytyis joku oma juttu mitä tehdä koulun ohella. Olis se sit urheilu, teatteri tai vaikka musiikki. Opiskelijoitten hyvinvointiin ja viihtymiseen panostaisin esimerkiks järjestämällä urheilumahdollisuuksia ja tapahtumia jos hallitukseen pääsisin. Joukkuehenki täällä sempulla on loistava ja haluun pitää sen sellasena!

Parasta loppuvuotta kaikille. Törmäillään mäellä!!


17. Antti Simula

Moro!

Oon Simulan Antti, 26-vuotias kolmannen vuoden lokki ja oon kotoisin Punkalaitumelta. Aikaisempaa hallituskokemusta ei meikäläiseltä löydy, koska korona sotki hieman viime vuoden suunnitelmia. Nyt haluaisinkin päästä mukaan vaikuttamaan Sempun asioihin omalla panoksellani Opekkaan kautta. Semppu on kohdellut meikäläistä hyvin opintojeni aikana ja toivon, että kaikki muutkin opiskelijat saapuisivat Mäelle aina hyvillä mielin. Vaikka aikaisempaa hallituskokemusta ei löydy, olen ollut jonkin verran Mäen touhuissa mukana, kuten Speksissä laulajana (jota ei koskaan päästy esittämään :D) ja viime vuonna tuutorina.

Hallitukseen haluaisin tuoda mukanani paljon päättäväisyyttä, huumoria ja paljon keskustelua. Yleensä kun johonkin lähden mukaan, lähden mukaan täysillä ja hoidan oman tonttini mahdollisimman hyvin, kuitenkin aina pieni pilke silmäkulmassa. Haluan myös, että jokainen saa oman mielipiteensä kuuluviin, ja että jokaista kuunnellaan ja päätöksissä päästään mahdollisimman monia miellyttävään tulokseen.

Hallituksessa haluaisin päästä vaikuttamaan opiskelijoiden hyvinvointiin ja päästä järjestämään erilaisia tapahtumia mahdollisimman laajalla skaalalla, jotta jokaiselle olisi jotakin.

Hyvää loppuvuotta kaikille ja tsemppiä loppurutistukseen! Nähdään syyskokouksessa!

Ps. Koska kaikkia kiinnostaa kuvan pysti, niin se on käsityöolympialaisten voittopokaali. Keväällä lähdetään hakemaan se kolmannen kerran putkeen.


18. Elene Nurmi

Nimi: Elene Nurmi
Ikä: 22
Kotoisin: Lemust
Koulutuslinja: Lokki
Vuosi: 3.
Kokemus: Lokilta
Vahvuudet: tiimipelaaja, pirtsakka, vastuuntuntoinen, menevä
Ois kiva päästä: hallitukseen
Nähdään: Sempulla
Loppuun: pusuja

19. Paavo Mäkituuri

Moro!

Olen Paavo Mäkituuri, 23-vuotias ensimmäinen vuoden luokanopeopiskelija.
Tampereelta kotoisin.
Opekkaan hallituksessa haluaisin luoda yhteisöllisyyttä liikunnan ja urheilullisuuden kautta!


Sempulla nähdään!


20. Topias Kokkonen

Morjesta!

Olen Topias, 25-vuotias ensimmäisen vuoden luokanopettaja opiskelija.
Helsingin Roihuvuoresta kotoisin.
Opekkaan hallituksessa haluaisin tuoda yhteisöllisyyttä ja hyvää mieltä mäelle 😊


Toivotan kaikille parasta! Mäellä nähdään!


21. Mikael Ristimäki

Moikka Semppulaiset! 

Olen 29-vuotias numeroiltani, henkisesti mennään siinä raikkaassa 23-27 vuoden välimaastossa. Olen kolmannen vuoden luokanopettajaopiskelija, aina niin hauskojen puujalkavitsien kertoja.

Olen ollut opiskeluaikani kaikenlaisissa projekteissa mukana. Olin fuksivuonna Opekkaan hallituksessa liikunta- ja hyvinvointitiimissä. Lisäksi toimin speksissä näyttelijänä, harmikseen emme koskaan päässeet toteuttamaan näytelmää loppuun saakka. Minusta tuntuu, että minulla on vielä annettavaa, minkä syystä nyt olen taas innokas hakemaan hallitukseen. Olen innokas tuomaan ja luomaan uusia ideoita esille, jotka toisivat lisää monipuolista ja raikasta tuulahdusta Myllymäelle.

Mitä toisin omalla panoksellani Opekkaaseen? Olen yhteistyöhön luottava ihminen, mikä on Sempun aine- ja harrastejärjestöjen kannalta erittäin tärkeä asia. Yhdessä toimiessa saamme hyvää aikaan opiskelijoillemme. Mielestäni on tärkeää kuunnella opiskelijoitamme ja teidän toiveitaan, jotta saamme teille parhaimman, unohtumattoman, mutta ennen kaikkea turvallisen ja tasavertaisen opiskeluajan toteutettua niin Seminaarinmäen ympäristössä, unohtamatta opiskelijoita, jotka asuvat ulkopaikkakunnalla.

Toivottavasti mahdollisimman moni aktivoituu tiistaina ja maanantaina äänestykseen. Paljon tsemppiä loppuvuoteen!

Ystävällisin terveisin,

Miksu


22. Iida Aaltio

Kuten kuvastakin näkee oon ollut ahkera Opekkaan palveluiden kuluttaja ja nyt koin että mun ois aika laittaa oma korteni kekoon. Meikä on Iida ja oon 24-vuotias jokapaikan tamppaaja alunperin mansesta. Sempulla tamppailen nyt toista vuotta ja joskus tulevaisuudessa meikästä valmistuu luokanopettaja.Ensteks mahtavimpia juttuja mulle täs maailmas on toisten auttaminen ja ihmisten ympäröimänä touhuaminen. Ihan vaan tästäkin syystä kokisin olevani hyvä lisä Opekkaan riveihin, sillä tämä neiti on valmis kaikkeen. Lisäksi omaan maagisen mielikuvituksen ja oon valmis sen avulla edistämään myös Sempun mahtavia meininkejä. Oon mainio löytämään ratkaisuja kinkkisissäkin tilanteissa ja hyvin tuun myös yleensä juttuun kaikenlaisten tyyppien kanssa!

Opekkaassa haluisin päästä luomaan uutta ja hyödyntämään omaa osaamistani, jota oon elämässni kartuttanu esimerkiks liikunnan parissa valmentajana. Oon siis valmis kohtaamaan uusia haasteita hoitaen tehtävän kuin tehtävän tamperelaisella ylpeydellä ja pilke silmäkulmassa.

Iloa ja valoa kaikille, heilutellaan kun tavataan!

Syysterveisin Iida